2011. november 15., kedd

Nakahara Aya : Love*com 4. - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Love*com 4. A könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
Egy átlagos iskolai osztályban mindig azok húzzák a rövidebbet, akik valamilyen oknál fogva mások, mint a többiek. Nincs ez másként Japánban sem - mint azt jól láthatjuk Nakayama Aya mangájában is. A történet egyik főhőse ugyanis két osztálytárs, egy távol-keleti viszonylatban szokatlanul magas lány, Koizumi Risa, a másik pedig egy stöpszli fiú, Ootani Atsushi. A többi gyerek nap mint nap rajtuk élezi a körmét, míg véd-dac szövetségre alapuló barátságot nem kötnek egymással. A szerelmi életük - külső adottságaik miatt - mindkettejüknek csapnivaló, ami persze nem jelenti azt, hogy időről időre ne zúgnának bele valakibe. A nagy érzelmi zűrzavarban kénytelenek rájönni, hogy (tizenöt centi a lány javára ide vagy oda) bizony egymás iránt sem teljesen közömbösek... A sorozat negyedik kötetében folytatódnak Risa és Atsuki romantikus-komikus kalandjai - a fiatalabb mangarajongók örömére. A képregény elsősorban az ő figyelmükre számíthat. ISBN: 978-963-9794-50-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 21:14
. Nakahara Aya : Love*com 4. - Jelenlegi ára: 1 700 Ft