2011. november 15., kedd

Leszkoven László: A kezességi szerződés - Jelenlegi ára: 2 585 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A kezességi szerződésA könyv listaára: 3150 Ft. Leírás:
A könyv a kezességi szerződéssel foglalkozik, mely a gazdasági és a mindennapi életben egyaránt jelentős és gyakran előforduló szerződéstípus, s látszólagos egyszerűsége ellenére számos értelmezési és jogalkalmazási probléma forrása. A szerző, aki évek óta foglalkozik a szakterülettel, hiánypótló munkájával a szerződésen alapuló kezesség szabályainak monografikus feldolgozására vállalkozott. Könyvében kitér többek között a kezesség fogalmára és jogi természetére, másodlagosságának és járulékosságának jogkövetkezményeire, a gazdálkodó szervezetek vezető tisztségviselői által vállalt kezességi jog megítélésére. Tárgyalja a kezesség formáit, a jogosult és a kezes közötti, illetve a kezes és a kötelezett közötti jogviszonyt, a kezességi kötelezettség elévülésének, megszűnésének és a kezes kötelem alóli szabadulásának esetköreit. A könyv felépítése alapvetően a hatályos jogra épül, ám a jogszabályi rendelkezéseken túl ismerteti a témát érintő fontosabb jogi szakirodalmat, feldolgozza a témában közzétett eseti döntéseket és kitér a közelmúltban elfogadott új Polgári Törvénykönyv rendelkezéseire is, melynek kezességet érintő részei a tervek szerint 2011-ben lépnek életbe. Elsősorban szakkönyvtáraknak ajánlott kötet. ISBN: 978-963-06-8492-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 585 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 19:14
. Leszkoven László: A kezességi szerződés - Jelenlegi ára: 2 585 Ft