2011. november 17., csütörtök

Fossum, Karin: Ne nézz vissza - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ne nézz visszaA könyv listaára: 2951 Ft. Leírás:
A skandináv krimik legtöbbjének van egy jellegzetes légköre, mely a tengerparti szél, a különleges északi fénytörés, az emberek szófukarsága elegyéből áll össze. E fojtott atmoszféra bravúros megjelenítője Karin Fossum, akit szülőhazájában és szerte a világon a krimik norvég királynőjének neveznek. 1995-ben indította útjára az okos, némileg Maigret-re emlékeztető, kissé melankolikus Konrad Sejer nyomozó alakja köré szőtt krimisorozatot, amelynek második része most magyarul is olvasható. A mű középpontjában egy gyermekgyilkosság áll, ám a regény nem kínál teljes megoldást, mindvégig fenntartja a gyanút, számos kérdést kényszerít ki az olvasóból, jól sejteti, hogy miféle titkok lappanghatnak a kis faluközösség életében. A fordító és a szerkesztő utószavával ellátott művet, melyből film is készült (Ne nézz hátra! címmel sugározta a magyar televízió A tó leánya címmel pedig olasz mozifilm készült belőle), az életszagú, ugyanakkor lélektanilag megalapozott és némi misztikummal kevert színvonalas krimi kedvelőinek érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-244-102-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 11:25
. Fossum, Karin: Ne nézz vissza - Jelenlegi ára: 2 390 Ft