2011. november 18., péntek

Tárnok Zsanett: Tic-taktika - Jelenlegi ára: 2 225 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tic-taktikaA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A Tourette-szindróma gyermekkorban kezdődik, különböző tickekkel jár, amik idővel változhatnak, a régiek elmúlnak és újak jelentkeznek. Sokszor nehéz fölismerni, aminek következtében előfordul, hogy az ebben a betegségben szenvedő gyereket félrekezelik. A szindrómát a 19. század elején diagnosztizálták először Franciaországban. Eleinte ritka betegségnek tűnt, manapság azonban egyre több emberen állapítják meg a bajt. A könyv komoly segítséget nyújt a szülőknek, iskoláknak, szakembereknek a terápiáról, gyógyszeres kezelésről, és beszámol a betegséghez kapcsolódó egyéb problémákról is. ISBN: 978-963-05-8787-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 225 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 14:59
. Tárnok Zsanett: Tic-taktika - Jelenlegi ára: 2 225 Ft