2011. november 17., csütörtök

Castelot, André: Napóleon - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! NapóleonA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
Napóleon életrajza lebilincselő olvasmány: a korzikai kurtanemes másodszülött fiának mesébe illő felemelkedése a császárságig, hódításai, uralkodása, majd váratlan bukása, száműzetése és halála önmagában is regényes. A történelmi események azonban csak tartópillérek, a híd - az életpálya íve - rajtuk, felettük nyugszik. A pillérek közti távolságot a könyvben memoárokból, levelezésekből vett leírások, megjegyzések, intimitások hidalják át. Minden eszköz jó a szerzőnek, amellyel emberközelbe tudja hozni Napóleon személyiségét. Castelot a színhelyeket is végigjárta Korzikától Szent Ilona szigetéig, hogy szubjektív leírást adhasson és saját magát is tolakodás nélkül bekapcsolhassa regényébe. Az eredetileg Napóleon születésének 200. évfordulójára készült mű nem szűkölködik ünnepélyességben, érzelmességben, drámai fordulatokban. Az író Napóleon egyik legnagyobb művének a Polgári Törvénykönyvet tartja (A jogcím a dicsőségre, hogy megnyertem negyven csatát hogy a Törvénykönyvemet semmi el nem homályosíthatja, és hogy örökké fennmarad. ). Történelmi életrajzokat kedvelők körében ismét széles körű sikerre számíthat. ISBN: 978-963-07-9109-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 10:59
. Castelot, André: Napóleon - Jelenlegi ára: 3 780 Ft