2011. szeptember 20., kedd

Tiffany Madaras E Tükör 11 db-os kulcstartóval - Jelenlegi ára: 13 999 Ft


Ajándéknak (karácsonyra is! ) rendkívül elegáns és maradandó, gyönyörű használati műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetes marad ez a különleges, extravagáns gyönyörűség!
Tiffany madaras oriási méretű (68X37cm) Tükör 11 db-os beépített kulcstartóval
 
Tiffany madaras oriási méretű Tükör 11 db-os beépített kulcstartóval, ajándék 68X37 cm-es méretű! Egyedi gyönyörű szép ajándéktárgy is lehet most önköltségi áron!
Szinte ingyen az öné lehet ez a nagyméretű gyönyörű Tiffany madárral ékesített eredeti Tiffany előszoba tükör beépített 11 db-os kulcstartóval! Minden ktépzeletet felülmúlóan látványos, értékes használati műtárgy! Ne szalassza el! Egyedi mester darab!
Miért ilyen nagyon-nagyon olcsó az ára ennek a csodálatos szépszégű 100%-os kézimunkával készült, értékes, eredeti Tiffany tükör-kulcstartónak? Jogossan merülhet fel ez a kérdés önökben?
A válasz: A bolti ára ezeknek a tiffany tárgyaknak 35000-45000 Ft körül van, persze a mai gazdasági álapotban elenyésző mennyiségű tárgy talál gazdára ebben az árkategóriában így, ez persze érthető számunkra is, hiszen a kereskedők rezsi költségei is csillagászati mértékűek manapság. Kereskedőknek történő értékesítéskór nekünk is komoly plusz költségeink keletkeznek, erre jön rá a kereskedők hirribilis költségei és nem szerény haszna is, ezekből a termékre rakódó különféle összegekből alakul ki a termék 45000-55000 Ft-os bolti ára. Hangsúlyozni kell, hogy az üzletekben megvásárolható Tiffany termék épp ugyanaz mint amit itt kínálunk önöknek hiszen adott esetben innen (is) kerülnek az üzletekbe! Egy lényeges külünbség van csupán az üzletekben megvásárolható Tiffany tárgyak és az itt megvásárolhatóak között, az ÁRUK! Akámilyen hihetetlenűl hangzik is de igaz, itt ugyanazon Tiffany tárgyak ára az üzletekben is megvásárolhatnak csupán a 25-30%-a! Vagyis ez annyit tesz, mintha az üzletekben 75-80%-os árengedménnyel vásárolhatnának! Minden termékünkre - természetesen - teljeskörű jótállást és/vagy garanciát vállalunk!
Nézd meg további nagyon akciós kínálatunkat is, minden önköltségi áron! Kattints az: " A tulajdonos további termékei " szövegre
Kedves Vásárló!
Mindenek elött - csak neked - van egy rendkívül gáláns, nagyvonalú ajánlatunk: - Licitálj kettő meghírdetett termékünkre és 10% árengedményt kapsz a két termékünk árából! A postaköltségek nem adódnak össze.
- Licitálj három meghírdetett termékünkre és 15% árengedményt kapsz a három termékünkre! A postaköltségek nem adódnak össze.
- Licitálj négy meghírdetett termékünkre és 20% árengedményt kapsz a négy termékünkre! A postaköltségek nem adódnak össze.
Jelen, gáláns ajánlatunk visszavonásig (amíg ezt az ajánlatot látod) érvényes!
Egyedi kedvezményes ajánlat! Most, a bolti ár negydéért sem!!
Antik,  68X37 cm-es.  Tiffany madárralékesített eredeti tiffany előszoba tükőr 11 db-os beépített kulcstartóval, gyönyörű és aprólékossan kidolgozott gyönyörű szép Tiffany madárral, eredeti USA. Tiffany üvegekből, kifogástalan, gyönyörű, egyedi, szépségessen tündöklő, egyedi mestermunka!
100% kézimunka, örök értékű, látványos használati műtárgy!
Örök életű és érékű, egyedi mester darab, az erőszakos sérelések kivételével, Örök garancia!!
Nem kell többé kulcsait keresgélni! Minden családtagja örömmel fogja kúlcsait a helyére teenni erre a csodálatos Tiffany tükrös kulcstartóra.
E, iparművészeti remek, bolti ára megközelítően 35 000 - 45000 ft körül van! Most, az Öné lehet a valóságos értékének kevesebb mint negyedéért!! Ez, kihagyhatatlanúl elegáns ajánlat, ne szalassza el, egyedi darab, ilyen többet nem lessz!!
A Tiffany Tiffany madaras, kulcstartós tükör hátulja 2. 5 mm vastag Vörösréz szállal van megerősítve (beforrasztva). A megerősítés az esztétikai hatást nem befolyásolja, a külső hatásokkal szemben fokozott védelmet biztosít! Különlegesen erőssé, strapabíróvá (elpusztíthatatlanná) teszi e különlegessen mutatós egyedi műtárgyat.
Anyaga: Vörösréz, Rézzel erősített (Ólommentes) forraszanyag, kézzel készített kristályok (a piros kristály arannyal színezve), anyagában színezett eredeti, hőálló USA. tiffany-kristályüveg.
Tiffany Tiffany madárral ékes tükőr méretei:  68 cm magas,  37 cm széles.
Rögzítése a leg egyszerűbb! Két, falba ver szegre is felakasztható!  Egy tiplis csavarra is felakasztható! Egy falba vert szegre vagy tiplis csavarra is fellógatható!
Egy további hasznos tanács (lehetőség): Amennyiben a tükrös kulcstartót nem fehér falra szereli (akasztja) fel, az átlátszóság okán előnyös lehet a hátsó felületet Ezüstszínű (radiátorezüst spry, keréktárcsa ezüst spray) festékkel vékonyan bevonni, ez a festékréteg kiemeli (jobban láthatóvá), élénkebbé, még látványossabbá teszi a színeket, a mintákat. A festék nem tehet kárt, hiszen az üvegek anyagukban színezettek, a tükőr pedig zománc bevonatú.
Szállítási költség:  
TStart Plusz időgarantált, értéknyilvánított, törékenyként kezelt Póstai csomagként: 1990 Ft
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek póstázásra! A postai szállítás során esetlegessen keletkezhető terméksérülésekért cseregaranciát vállalunk, az esetlegessen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból póstázzuk a mi költségünkre!
Ha igazi és maradandó értéket kerestél, rendkívül kedvezményes (baráti áron), megtaláltad!



Jelenlegi ára: 13 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 18:00
. Tiffany Madaras E Tükör 11 db-os kulcstartóval - Jelenlegi ára: 13 999 Ft