2011. augusztus 28., vasárnap

Ejtőernyős porcelán trófea (serleg) 6000 Ft - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Ejtőernyős bajnokság összetett bajnokság.   Anyaga  porcelán. Állapota jó. Nem sérült. A fotón láthatók a részletek pontosan.
Mérete: magassága 360 mm.
Fizetési és szállítási feltételek: Postán tudom küldeni az árut, vagy a személyes átvétel lehetséges Dél-Pesten az üzletemben. Hétköznap és szombaton 9-14 óra között. Az áru leütése után mikor megkapom a VATERÁTÓL a címed, néhány órán belül levelet írok, ahol megadom a számlaszámomat.  Erre  a levélre mindenképpen  választ várok.  Amelyik nap az átutalásod megérkezik a számlámra --az áru ára + a postaköltség-- még aznap postára adom a terméket. Postaköltsége a meghirdetett árunak: 1000 Ft. Ajánlott küldeményként. Semmi más költséged nincs.
2 munkanapon belül megérkezik a termék az általad megadott címre.
Reklamáció: Ha mégsem kapod meg   a  csomagot , írj egy levelet Nekem, és a feladóvevény alapján utána nézek a postánál mi az oka.  Írásban  tájékoztatlak  a fejleményekről, és keressük a megoldást.
Kérés: Hogyha szeretnél más beállítású fotókat az áruról, írd meg, és fölrakom. Csak akkor licitálj, ha mindenben egyetértesz az általam leírtakkal.
Cserét nem tudok beszámítani.
Amennyiben 7 munkanapon belül nem történik meg az adás-vétel, elállok az üzlettől, és visszateszem az árut a piactérre.
Utánvétel csak indokolt esetben.
Értékelés: Az  adás-vételről mindenképpen készíts értékelést. Leütés előtt pedig olvasd el a Rólam készülteket.  Biztosan látni  fogod , hogy  igyekszem a lehető legjobban lebonyolítani az eladást.
JÓ  LICITÁLÁST .



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 18:29
. Ejtőernyős porcelán trófea (serleg) 6000 Ft - Jelenlegi ára: 6 000 Ft