2012. március 1., csütörtök

Next 2011-es koll. póló szett 98-104+Next short - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

NÉZD MEG TOVÁBBI AUKCIÓIMAT IS!
3 évesre!
2 db tavalyi kollekciós NEXT póló szett, újonnan rendeltem katalógusból, volt egy fehér is, de azt sajna nem találom. 104 van benne, de 98 asnak is hordtuk. Hosszuk 37 cm, szél: 31 cm.  A sötétkék pöttyös póló kedvenc volt, kicsit látszik rajta a mosás, a narancspirosat kevesebbet használtuk.  
A szett harmadik darabja egy Next piros varrású 98as farmer short gombos gumival a derekában, dereka teljesen kihúzva 27 cm, csípő 28.
A Next sötétkék szívecskék cipő NEM a szett része, azt külön találod, UK 8-as.
KÉRLEK OLVASD EL AZ ALÁBBIAKAT!  
Kiárusítom kislányom tavaszi-nyári kinőtt ruháit. Körülbelül 2, 5  - 3, 5 éves méretben. 92-104 méretek (de hasonló nagyságúak), jórészt 3 évesen hordta őket. Átlagos magasságú és alkatú, picit vékonyabb talán. Májusi 3 éves. Azért írom le, hátha segít belőni a méretet.: )
 
A ruhákat csomagokban/szettekben árulom, mert nincs időm darabonként feltenni, és nem is fogom úgy eladni! Kizárólag a feltett válogatásokban lehet licitálni, nem szeretnék változtatni semmin. Nem szeretném tovább tárolni a ruhákat hely híján, ezért nagyon kedvező kikáltási árakat adtam meg.
Használt ruhák, de jó állapotúak, ahol látható hiba van, jelzem.
 
Mivel egész nap dolgozom, nem fogok tudni minden nap postára menni. Ez azt jelenti, hogy egy héten kb 2 alkalommal tudom feladni őket, de elérhető vagyok e-mailben napközben. Természetesen a feladásról tájékozatlak. Jó lenne, ha ajánlottan kérnéd, mert a sima levélre nem vállalok felelősséget Egyes esetekben lehetséges a Széna téri Raiffeisen-nél átvenni a ruhákat, de csak ha pontosan ide eljössz érte, mivel nem tudok a munkahelyemről kimenni, csak egy-egy pillanatra.
 
Aki pontos postaköltséget, további mérést ill. bármit szeretne kérni, kérdezni, szívesen válaszolok. A postaköltség az aukcióknál csak saccolt!!!!! !!!!! !
 
Az aukció vége után kérlek jelentkezz és mihamarabb bonyíltsuk le az adásvételt, így kérem, csak az licitáljon, aki meg is fogja vásáolni a ruhákat és nem tűnik el.
 
Jó licitálást!
 
 
 


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 17:35
. Next 2011-es koll. póló szett 98-104+Next short - Jelenlegi ára: 1 800 Ft