2011. október 18., kedd

Crystal Complex Immuno kapsz-Immunrendszer védelme - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Crystal Complex Immuno kapszula, 100 db
Ellenálló képesség, gyógyszerek helyett. A természetes védelem biztonsága a betegségekkel szemben!
Főbb hatásterületek: - immunrendszer erősítése
- allergia csökkentése
 
A fertőzéseket előidéző kórokozókkal az immunrendszerünk áll szemben.
Védelmünk erősítésére számos hatóanyagot alkalmazhatunk, melyek nélkül az immunrendszer kevésbé működőképes.
Egészséges és erős immunrendszerrel viszont könnyedén küzdjük le a fertőzéseket, betegségeket.
 
A termék tulajdonságai:
Öszetevők: C-vitamin, pecsétviasz gomba, fokhagyma, kasvirág (echninacea purpurea).
Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
3 kapszula
C-vitamin
450 mg
Pecsétviasz gomba
300 mg
Kasvirág
210 mg
Fokhagyma örlemény
90 mg
Összes polifenol
10 mg
C-vitamin: A C-vitamin bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését betegségek és megnövekedett stressz esetén egyaránt. A kalcium-aszkorbát 114 mg kalciumot tartalmaz 1000 mg aszkorbinsav mellett. A kutatások alapján a kalcium ebben a formában remekül felszívódik. A kalcium-aszkorbát a C-vitamin pufferelt formája, közismerten kevésbé savas és jobban tolerálható azok számára is, akik érzékenyek az aszkorbinsavból készült C-vitamin tartalmú kiegészítőkre. Természetes vagy mesterséges? A természetes és a mesterséges úton előállított aszkorbinsav kémiailag teljesen azonos egymással. Több kutatás is igazolja, hogy nincs közöttük klinikailag jelentős különbség biológiai hasznosulás és aktivitás terén.
Pecsétviaszgomba: A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van. Többek között ennek köszönhető a tumorgátló hatására, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot. Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17-féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából.
Fokhagyma: A fokhagyma antimikrobiális hatását már a középkorban is kihasználták a francia papok, akik e növényt alkalmazva védekeztek a pestisjárvány terjedése ellen. Ma már ismeretes, hogy a fokhagyma antibiotikumként működik például olyan mikroorganizmusokkal szemben, mint például a Staphylococcus, az Escherichia, a Proteus és a Pseudomonas. Tudjuk, hogy a foghagymának parazitaellenes hatása is van, sőt a herpeszvírussal és a Candida albicans nevű gombával szemben is hatékony.
Echinacea purpurea / Angustifolia / Kasvirág: A kasvirág természetes antimikrobás és fertőzés-gátló: véd a baktériumuk, vírusok, gombák és egyéb kórokozó mikrobák ellen. Az immunrendszert általánosan serkenti. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. A kasvirág segíthet megelőzni a két leggyakoribb vírusos fertőzést: a náthát és az influenzát. A legteljesebben akkor fejti ki hatását, ha már a betegség első tüneteinél alkalmazzák. A vizsgálatok megerősítették, hogy a kasvirág akkor is hasznos, ha már a beteg szenved a náthával vagy influenzával járó fájdalmaktól vagy az orrdugulástól, láztól. A Connecticut-i Egyetemen metaanalízis során bizonyították be, hogy az echinacea ötvennyolc százalékkal csökkenti a nátha esélyeit, és körülbelül két nappal rövidíti annak a lefolyását. A kínai hagyományos orvoslásban már évezredek óta ismert a növény immunrendszert erősítő, betegségmegelőző hatása.
Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapsz.



Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 12:45
. Crystal Complex Immuno kapsz-Immunrendszer védelme - Jelenlegi ára: 3 700 Ft