2011. május 31., kedd

AKG K430 minőségi fejhallgató - Jelenlegi ára: 4 800 Ft


AKG K430 minőségi fejhallgató
Az AKG K430 mint minden AKG fejhallgató minőségi osztrák tervezés eredménye.
Kis méretű kiváló hangzásvilágú fejhallgató egyes gyártmányokkal ellentétben a magas és mély tartománya egyaránt élvezhető, kis mérete miatt könnyen szállítható, akár egy nagyobb zsebben is elfér. Kis mérete ellenére nagy membránja van, a membrán mérete közel megegyezik a fejhallgató fülre fekvő részének méretével. A fejhallgatót leginkább a hordozható médiák hallgatására tervezték, egyaránt alkalmas CD,   MP3, MP4 lejátszók és Iphone és egyéb telefonok hallgatására is. Zárt kivitele miatt, elszigetel minket a külvilág így fülhallgató által nyújtott csodás hangokat a külvilág zörejei sem csorbítják.
De a csodás hang élmény nem minden, mert a kiváló hangminőség mellett több kényelmi funkciója is van. Kényelmi funkciók közül az egyik leglényegesebb a hangerő szabályzó, melyek segítségével egy mozdulattal változtathatjuk hangerőt a kívánt mértékben.
A hangerő szabályzó megtervezésekor az osztrák tervezők nem csak a minőségre hanem a dizájnra is hangsúlyt fordítottak és a régi típusokkal ellentétben sokkal könnyebben kezelhető is. Másik kiemelkedő kényelmi elem a az egyoldali vezeték elvezetés, ami egyszerű és kényelmes használatot eredményez. Fejpántja könnyű és erős műanyagból, gumiból készült, fém merevítéssel és  mechanikus fej méretre állítási lehetőséggel.
Főképp hordozható médiák hallgatására tervezték, de kiválóan alkalmas otthoni használatra is.
Hasonló ismert típusok: SENNHEISER PX100, SENNHEISER PX 200
A K430 ugyan méretre minimálisan nagyobb, de ezért kárpótol a gazdagabb hangzásvilág, hangerő szabályzó egyoldali vezeték  elvezetés és a bőr hatású fülpárna.
- Zárt kialakítású mini fejhallgató.
- iPhone kompatibilitás.
- Egy oldalú kábel elvezetés,
- Egyedi 3D-s fül állítási lehetőség.
- Használt a kép csak illusztráció
- Frekvenciaátvitel: 11Hz-30, 5 Khz
- Hangnyomás: 127 dB 
- Impedancia: 32 Ohm
- Csatlakozás : aranyozott 3, 5 jack
- Súly: 110 g
Az aukció csak a fejhallgatót foglalja magába.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS!



Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-19 07:40
. AKG K430 minőségi fejhallgató - Jelenlegi ára: 4 800 Ft