2011. augusztus 10., szerda

Last minute nyaralás Balatonlellén! - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


Balatonlellén a déli part egyik legszebb fürdővárosában a parttól 200 m-re kínálunk Önnek és kedves családjának felejthetetlen nyaralási lehetőséget. A ház a 70-es út mentén fekszik, egy 6 és egy 8 fős apartman található benne. Vendégeinknek zárt udvarban parkolási lehetőséget biztosítunk. A szállás szezonálisan tart nyitva május 30-tól szeptember 15-ig. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját!
Elhelyezés A vendégház, két teljesen különálló 100 m2-es apartmanból áll. Az alsó szinten 3 db kétágyas szoba található, konyhával, nappalival, fürdővel és 2 WC-vel. Az emeletre lépcsőházból juthatunk fel. Itt 4 db kétágyas szoba van, nappalival, konyhával, étkezővel, két fürdővel és két WC-vel. Két szobához és a nappalihoz erkély is tartozik. A nappalikban TV van kábelcsatornákkal. Mindkét szinten a konyha teljesen felszerelt, hűtő, mikró, kávéfőző is található benne.
Ellátás Az étkezés önellátó módon oldható meg, ehhez a felszerelt konyha biztosítja a feltételeket. Szolgáltatások Felszerelt konyha, fürdőszobás szobák, ingyenes parkolás, játszótér, gyermekjátszó, saját kert, zárt parkoló. Az udvarban zárt parkolási lehetőség, kerti bútor, hinta szolgálja vendégeink kényelmét.
16. 000-Ft 1 apartman 1 napi ára. Min. 3 éjszaka foglalása esetén.
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 20:00
. Last minute nyaralás Balatonlellén! - Jelenlegi ára: 16 000 Ft