2011. augusztus 13., szombat

aquamarin ásvány nyaklán SL-ÁS 01-1 - Jelenlegi ára: 1 Ft


@page { margin: 2cm }
P { margin-bottom: 0. 21cm }
A: link { so-language: zxx }
Akvamarin ásvány nyaklánc.
A lánc hossza: 50 cm + 3 cm lánchosszabbító
A harmadik fotón szettként látható.
Az aukció része csak a nyaklánc.
A szetthez tartozó karkötő és fülbevaló:
aquamarin karkötő TEK-SA10
aquamarin ásvány fülbevaló SL-ÁS 02-1
Egy kristály a magabiztosságért
Az akvamarin a kezdődő tavasz ékszere, március hónapjának köve. A monda szerint a sellők kincsesládikájából származik. A régi hagyományok szerint boldog házasságot ígér és hordozóját boldoggá és gazdaggá teszi. A szakértők az akvamarint a tisztaság köveként ismerik.
Lelki hatásai
A szakértők az akvamarint a tisztaság köveként ismerik. Erősíti a magabiztosságot és csökkenti a depresszív hangulatokat. Erősíti a szerelmet és a hűséget, a párkapcsolat legnehezebb idejében is. Ezért tanácsos, hogy mindkét partner egy-egy akvamarint tartson magánál, amely a nehezebb pillanatokban is szükséges erőt kölcsönöz nekik.
Az akvamarin támogatja a kitartást és a túlélési képességet. A mindennapi tevékenységekben széles látókört és előrelátást ajándékoz, célratörővé tesz és támogatja a testi növekedést.
Fizikai hatásai
Irányítja az enzimek és a hormonok termelődését. Megóv a feledékenységtől, az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől.
Rakjuk az akvamarint a párnánk alá, megnyugtatja az idegeket, megvéd a lidérces álmoktól, erősíti a nyirok-, Thymus- és pajzsmirigyet, megelőzi az anyagcserezavarokat.
Az akvamarin vízzel nagyon jól lehet a bőrallergiát kezelni, naponta háromszor be kell kenni a gyulladt területeket. Éjszakára egy akvamarint buborékmentes ásványvízzel teli tálba kell tenni, így nyerhető az akvamarin víz.
Az akvamarin hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra, összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit; jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Egyaránt segítséget jelent a rövid- és a távollátásra, valamint csillapítja az immunrendszer túlreagálását.
A vizet, amely az akvamarinban található, szemorvosságként, illetve fog-, torok- és májfájdalmak, mirigy felduzzadások és gyengeség ellen szánták. Volmar írja: „ Aki ebből iszik, annak beszéde magasztosabb lesz mindenben. Elkerüli az ördögöt. ” Így viselték amulettként a világoskék drágakövet a viták ellen.
Egyéb jellemzők
Az akvamarinnak tulajdonítják az erőt, amely előrelátóvá tesz a leselkedő gonoszság ellen. Másrészt állítólag fekete lesz, ha viselője hamisan esküszik.
A görög hagyományok szerint az akvamarin egy kitartó „ figyelmeztető” kristály a veszélyek ellen. Az utazások és a mindennapok védőköve. Görögül azt jelenti: „ a kő a sellő kincsesládikájából. Arabul: „ A barátság köve”. Segít egy harmonikus belső egyensúlyt megteremteni és érzékennyé tesz más emberek érzéseire és kisugárzására.
További 1Ft-ról indított aukcióim.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 20:29
. aquamarin ásvány nyaklán SL-ÁS 01-1 - Jelenlegi ára: 1 Ft